Mă numesc SERGHE FLORENTINA, o mămica care vă cere ajutorul cu disperare. Am un îngeraş de trei anişori, el fiind cel mai frumos dar pe care îl avem de la Dumnezeu, dar nu a fost chiar aşa uşor deoarece la naştere au apărut complicaţii.
În data de 10.02.2006, la ora 9:30 mi s-a rupt apa şi am plecat la spital; când am ajuns, doctora mea m-a consultat şi mi-a rupt incă odată deoarece a spus că nu se rupsese bine şi am fost dusă în salonul de aşteptare. În timp ce aşteptam, doctora îmi măsura contracţiile, la un moment dat dânsa ieşind din salon. În aproxiamtiv o jumătate de oră mi s-a făcut rău, iar o asistentă a chemat doctorul care m-a conectat la un aparat pentru a măsura bătăile de inimă ale copilului (doctora mea nefiind de găsit). Deoarece bătăile inimii se auzeau tot mai rar, au adus un alt aparat, crezând ca al meu nu funcţionează bine. Când au văzut că aparatul funcţiona bine a dat telefon directorului spitalului, fiind băgată în operaţie de urgenţă la ora 18:30 copilul meu având nota 2 la naştere. Copilul a avut cordonul ombilical înfăşurat de mâna şi de gât, fiind resuscitat si ţinut la aparatul de oxigen în terapie intensivă timp de o săptămâna; după care a fost transferat la reanimare unde i s-a administrat lapte prin gavaj şi fenobarbital utilizat în exces de asistente ca să-l tină adormit deoarece plângea.
Am fost externata la o lună şi jumătate cu copilul, el neştiind să sugă la sân sau biberon (asistentele nu mi-l dădeau în spital), fiindu-mi greu să-l învăţ să mănânce.
La o săptămână după externare am fost la consultaţie la domnul doctor Prof. Valeriu Popescu, la spitalul VICTOR GOMOIU, unde a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică (paralizie cerebrală mixtă).
Până în prezent am fost la recuperări la spitalele Budimex, Grigore Alexandrescu, cabinet particular (RECOVER), spitalul Dr. Gheorghe Preda din Sibiu, la domiciliu şi la o clinică din Ucraina (International Clinic of Rehabilitation), unde am putut merge cu ajutorul unor oameni cu sufletul mare, care ne-au ajutat să strângem suma necesară pentru a merge de doua ori la recuperare şi cărora le mulţumim din suflet şi le dorim sănătate.
CRISTI se simte mai bine, a îmceput să mestece mâncarea, întelege ce îi spunem, este atent la orice mişcare; îşi ţine căpuşorul, dar nu poate sta in funduleţ; mâinile şi picioruşele şi le mişcă dar nu are simţul coordinării şi nu poate vorbi, doar gândeste.
Acum facem recuperare la SIBIU şi la domiciliu, avem programare la centrul de recuperare de la GURA OCNIŢEI.
De curând am aflat de fundaţia IKON, care se ocupă cu informarea privind posibilitatea de tratament prin MIOFIBROTOMIE SUBCUTANATĂ PE ETAPE după metoda PROF. ULZIBAT, pentru persoane cu dizabilităţi (tetrapareză spastica, parapareză spastică, hemipareză spastică).
În perioada 13-15 noiembrie 2009, va veni la această fundaţie în Galaţi domnul doctor MARCEL PLATON (chirurg, ortoped, traumatolog, pediatru) din R. Moldova pentru consultaţii în vederea operaţiei (despasticizarea muşchilor spastici) prin metodia inciziei.
Această operaţie se efectuează la clinica GYNESOURCE din Chişinău, R. Moldova de un grup de medici specialişti din oraşul TULA, RUSIA.
Această operaţie înseamnă bani, bani de care nu dispunem deoarece avem salarii mici şi nu ne putem strânge această suma şi să asigurăm şi nevoile copilului nostru.
Costul operaţiei pentru copilul nostru la clinica GYNESOURCE este de 5000 de euro, in acesti bani intrand si costul recuperarilor in Romania pe un an de zile. Medicul nostru ne-a recomandat recuperarea intensiva dupa operatie, altfel riscand intreaga operatie.
De aceea facem un apel către toţi oamenii, vă rugăm să ne ajutaţi cu orice sumă, cât de mică ar fi, întrucât costul operaţiei pentru copilul nostru ne depăşeşte posibilităţile.
Puteţi depune în conturile deschise la banca:
SERGHE IULIAN GEORGE
RAIFFEISEN BANK
Cont IBAN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 0612 7763
Cont IBAN EURO: RO50 RZBR 0000 0600 1054 5624
Cont IBAN DOLARI: RO71 RZBR 0000 0600 1054 5634
FLORENTINA CORNECI
0767.104.283
Vă mulţumim şi vă dorim multă sănătate şi să vă ajute Dumnezeu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu